La Roche-Posay Effaclar Gel Purifiant Micro-Exfoliant-Imperfectiuni Severe 200 ml, 246001

Add your review

82 lei

SKU: 16750 Category:

Comandă La Roche-Posay Effaclar Gel Purifiant Micro-Exfoliant-Imperfectiuni Severe 200 ml, 246001 de la Farmacie Ieftina.

Profită reduceri și preț mic la La Roche-Posay Effaclar Gel Purifiant Micro-Exfoliant-Imperfectiuni Severe 200 ml, 246001, numai la Farmacie Ieftina.

La Roche-Posay Effaclar Gel Purifiant Micro-Exfoliant-Imperfectiuni Severe 200 mlPENTRU TENUL CU TENDINȚĂ ACNEICĂPENTRU IMPERFECȚIUNI PERSISTENTEDatorită agenților exfolianți selectați care asigură o textură mai netedă a pielii, gelul EFFACLAR Micro-Exfoliant purifică intens pielea grasă, deblochează porii în profunzime și înlătură excesul de sebum. Ajută la diminuarea progresivă și durabilă a imperfecțiunilor persistente precum semnele, și previne recurența.MOD DE APLICARE:Faceți spumă gelul în mâinile umede și aplicați-l masând ușor pielea. Clătiți din abundență.TEXTURĂTextură de gel confortabilă. Nelipicios.BENEFICII CHEIEFavorizând eliminarea celulelor moarte fără iritații, gelul micro-exfoliant EFFACLAR contribuie la înlăturarea impurităților și a excesului de sebum și deblochează porii în profunzime. Reduce vizibilitatea punctelor negre și controlează luciul. Lasă pielea catifelată, curată și reîmprospătată.ȘTIINȚA DIN SPATEPrimul gel de curățare La Roche-Posay conceput cu agenți micro-exfolianți și purifianți. Acționează asupra imperfecțiunilor persistente și a sebumului, aducând confort maxim pielii cu tendință acneică, chiar și la nivelul pielii corpului.Formulă testată sub control dermatologic.Hipoalergenic. pH fiziologic Testat pe pielea grasă, cu tendință acneică. Testat împotriva alergiilor.Prezentare:200 ml

LA ROCHE-POSAY

No more offers for this product!

82 lei

Vândut de
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
La Roche-Posay Effaclar Gel Purifiant Micro-Exfoliant-Imperfectiuni Severe 200 ml, 246001
La Roche-Posay Effaclar Gel Purifiant Micro-Exfoliant-Imperfectiuni Severe 200 ml, 246001